Locuri : Centre și Institute

Casa de Cultura a Studentilor

Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti (fondata in 1937) are ca obiect principal de activitate organizarea si desfasurarea actiunilor cultural-artistice, educative, de informare si de divertisment, precum si alte servicii pentru studenti si tineri in general.

Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti isi propune sa contribuie la educarea si formarea studentilor si tinerilor prin mijloace specifice domeniului cultural artistic si ale educatiei non-formale si sa promoveze in randurile acestora valorile cultural artistice si ale stiinţei. De asemenea, sa asigure o oferta si un cadru pentru divertisment si petrecerea timpului liber.

Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti este institutie publica, cu personalitate juridica aflata din 2009 in subordinea Ministerului Tineretului si Sportului.

Te poti implica in activitatile CCSB:
– devenind membru al formatiilor: Ansamblul Folcloric DOINA, Teatrul studentesc PODUL, Compania de Arta STUDIO 24, Grupul coral SOUND;
– participand la cursurile de: limbi straine, fotografie, ghizi montani;
– petrecandu-ti timpul liber si participand la: stagiuni teatrale, spectacole de muzica, expozitii, festivaluri, cicluri de conferinte, concursuri;
– beneficiind de serviciile: inchiriere de sali de seminarii, proiectii.