Locuri : Cafenele & Ceainării

Lente & Cafea

Cafeneaua Lente & Cafea din Bucuresti – cafenea si ceainarie cu terasa si restaurant – organizeaza evenimente, targuri, expozitii,cu scena, muzica live.
"Serile le insufletim cu jazz live, pentru ca ne place cum ni se aprind lumini in ochi si murmuram la unison. Luiza Zan si prietenii ei, Jimi Cserkesz, Eddie Neumann, in fiecare joi. Hot Club de Bucharest, primul cvartet de gipsy jazz, aduc in fiecare vineri farmecul Parisului lui Django Reinhardt. Miercurea jazz standards cu chitara si trompeta, duminica jazz standards & originals cu chitara, chitara bass si saxofon.
Selectia de vinuri este o plimbare imaginara pe plantatii scaldate de soare si mangaiate de vant. Din Italia, La Braccesca, un cupaj nobil de Prugnolo Gentile si Canaiolo, invechit 14 luni in butoaie de stejar, apoi inca 12 luni in sticla. Vinuri spaniole sub blazonul Bodegas Torres. Vina Mar si Vina Concha y Toro, cupaje chiliene cu Carmenere, un vin dens, cu gust de ciocolata amara, tanin dulce foarte puternic si arome fructate intense. Alaturi de toate acestea, primul Shiraz din Romania, sub marca Black Peak, un vin sec, catifelat, cu arome deosebite la maturitate".