Locuri : Cafenele & Ceainării

Café Verona

Cafeneaua Café Verona din Bucuresti – cafenea si ceainarie cu terasa – librarie, vinoteca cu vinuri autohone si importate, cocktail-uri, organizeaza petreceri private, muzica live, lansari de carte, ateliere de creatie, conferinte de presa, seminarii si workshop-uri, cu internet wireless si parcare. Ambient: intim, old-style.

Café Verona pune la dispozitia iubitorilor de arte si carte un meniu bazat pe tipurile de cafea Illy, carora li se adauga 20 de soiuri de vinuri autohtone sau importate din tari precum Franta, Italia, Chile si Argentina, bere, cocktailuri, siropuri provensale, ceai, croissante si prajituri.

Cafeneaua gazduieste lansari de carte, concerte, ateliere de creatie, conferinte de presa, dar si seminarii sau workshop-uri business-to-business, business-to-consumer si business-to-government.

Design-ul minimalist, cu linii sobre, naturale, inspirat de ambient, este semnat de atelierul arhitectilor Doina si Serban Sturdza, piesele de mobilier fiind concepute special pentru acest proiect.

Capacitate: 100 de locuri.
Terasa: 500 de locuri.