Locuri : Cafenele & Ceainării

Bohemia Tea House

Motto: "Where tea is drunk, civilisation begins."

Ceainaria Bohemia Tea House este dedicata tuturor acelora care dupa mult stres, agitatie si griji au nevoie urgenta de o clipa de liniste, de pace, de relaxare, de un mediu in care sa isi puna ordine in ganduri si de ce nu, de un loc in care sa se simta rasfatati, ca acasa la cei mai buni prieteni.

Experienta pe care o ofera Bohemia Tea House include: o muzica care sa iti linisteasca marea involburata a gandurilor, proiectelor si lucrurilor care mai sunt de facut, betisoare parfumate care te intampina cu aroma lor chiar de la intrare, mobilierul care a fost gandit pentru a te relaxa si a te simti cat mai confortabil. Bineinteles ca nu am uitat nici de simtul gustativ, care va fi rasfatat cu o gama variata de ceaiuri, cu bunatati dulci: pricomigdale, gofre, biscuiti cu ciocolata, amaretto, prajiturele de casa, fructe confiate, alune in wasabi si multe alte gustari facute in casa, cat mai naturale si mai sanatoase.

Daca ti-a placut un ceai pe care l-ai baut aici, poti sa il iei si acasa impreuna cu tot felul de ceainice, cani, cesti si accesorii, pe care le gasesti in magazinul ceainariei.

Acordam o atentie speciala evenimentelor si de aceea vom organiza seminarii, workshopuri, petreceri tematice, evenimente de socializare, expozitii, lansari de produse si teambuildinguri, concerte etc.

Va asteptam cu mare drag in ceainaria noastra primitoare, unde veti fi tratat ca un oaspete de seama, adica cu tot ce e mai bun si mai ales!

Bohemia Tea House
Adresa: Str.Poiana Narciselor, nr.1, sector 1, Bucuresti (vis-a-vis de Conservator)
Vecinatati: Parcul Cismigiu, Conservatorul, Stirbei Voda, Sala Palatului, Ateneul
Pagina de facebook: http://www.facebook.com/bohemiatea