Locuri : Cafenele & Ceainării

Bernschutz&CO – Gradina Icoanei

Cafeneaua Bernschutz&CO din Bucuresti – cafenea si ceainarie cu terasa – tea shop, magazin cadouri. Aer conditionat.

Pe langa parcul Gradina Icoanei, intr-o frumoasa casa s-a deschis o noua ceainarie Bernschutz&CO. Noua locatie va asteapta cu delicioase ceaiuri reci si calde, cu prajituri delicioase, cu dulceturi, ceaiuri alese, bunataturi si lucruri frumoase de luat pentru acasa sau de oferit celor dragi.
Cum a inceput ? Acum 5 ani, pe frumoasele strazi ale Budapestei – era extrem de cald si ne-am hotarat ca in loc sa ne asezam la o bere, sa incercam un ceai rece. Savurand ceaiul, am avut o senzatie unica de bine, senzatie pe care mi-am dat seama ca nu am regasit-o nicaieri acasa in Bucuresti. Acela a fost momentul in care m-am hotarat ca voi face ceva frumos pentru mine si pentru toti cei care apreciaza cea ce numesc un lifestyle business, o afacere care sa sustina ideea de imbunatatire a stilului de viata al oamenilor.
Mi-am dorit ca astfel sa ofer oamenilor nu un business, ci un stil de viata, o poveste, pe care fiecare sa o perceapa ca frumoasa si accesibila tuturor acelora care pun suflet in ceea ce fac.
Bernschutz&Co a fost gandit pentru toti aceia care apreciaza calitatea la un pret corect, promisiunea facuta cumparatorilor atunci cand am fiind aceea de a oferi mai mult pentru mai putin – more quality for less money. Aceasta promisiune, se regaseste atat in calitatea produselor, serviciilor, a know-how-ului impartasit, cat si in packaging pentru ca asta inseamna de fapt respect si atentie pentru consumator.
Experienta in publicitate m-a ajutat sa dau coerenta si consistenta ideii, m-a ajutat deasemeni in demersul de a empatiza cu clientii; astfel, am gandit brandul din perspectiva consumatorului, si am construit cred un business care a devenit „punct de destinatie”.
Oamenii vin pana aici special sa cumpere ceai, sa stea de vorba cu noi si sa ne impartaseasca ganduri, sau sa bea pur si simplu un ceai pentru ca ne-au marturisit – se simt foarte bine in boutique-ul de ceaiuri Bernschutz&Co. Exista si clienti care intra doar sa ne salute sau ne spuna ca le-a placut foarte mult ceaiul recomandat. Este fantastica comunicarea directa cu oamenii, de fapt este chiar unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le primesti atunci cind ai un astfel de business.
La Bernschutz&Co se regaseste o lume inundata de peste 130 de tipuri de ceaiuri si arome, cu toate acestea eu nu am o preferinta pentru ca tocmai asta este frumusetea ceaiului – combinatiile si varietatile numeroase se suprapun unor dispozitii sau unor nevoi diferite. Imi place sa incerc foarte mult si sa beau acelasi ceai pana ii epuizez povestea. Dupa care trec la altul. Dar nu inainte de a ma asigura ca am inteles caracterul, aroma sau savoarea unui ceai.
Si ca orice poveste frumoasa, in care crezi, Bernschutz&Co nu se opreste la boutique-ul din Ion Nistor 6. In aceasta vara a fost deschisa o noua locatie. Locatia este prima franciza si continua conceptul Bernschutz&Co, imbogatit de frumusetea unui parter de casa veche amplasata in zona Icoanei si cu un salon de ceai in care te simti parca in alta lume.
Intimplarea face ca aceasta a doua locatie sa fie franciza – in planurile noastre intra oricum extinderea si in alte zone decit cea a centrului vechi, cu focus pe zone de case. Ajutind-o insa pe Sorella prietena mea, sa gaseasca o locatie – pentru care isi dorea foarte tare sa fie si ea parte din aceasta frumoasa poveste, am redescoperit aceasta loc. Sorellei i-a placut si astfel a devenit prima investitoare intr-o franciza Bernschutz&Co.
Acest nou boutique si salon de ceai Bernschutz&Co te impresioneaza prin eleganta, caldura si frumusetea locului. Cu siguranta locatia va deveni punct de destinatie; cei care-i vor trece pragul pentru prima data isi vor dori sa revina cit mai curind, pentru ca totul miroase a ceai si frumos.