Locuri : Baruri

Tati Bar

Tati Bar din Bucuresti, un barulet mic si cochet, club sportiv de darts cu concursuri si Karaoke, stand cu sageti, board-uri si accesorii pentru darts. Detine si Terasa Florilor.

Pentru cei pasionati de darts, la Tati Bar se poate juca darts la cele mai ridicate cote. Tot aici exista un stand cu sageti si accesorii pentru darts marcile Harrows, Unicorn si Nodor. Tot de aici puteti achizitiona si board-uri de darts.
Va puteti inscrie ca membru al clubului, pentru a beneficia de diverse avantaje (cotizatia lunara este de 10 lei): acces gratuit la boardurile de darts, sustinere din partea organizatorilor la concursurile la care participi, iar lunar se va organiza un concurs numai pentru membrii clubului in urma caruia se face un clasament.

In fiecare luni se desfasoara concursul pentru incepatori si concursul feminin, miercuri incepand cu ora 19:30 – Tati Bar organizeaza concurs de steel-darts si vinerea ora 19:30 concurs de dublu steel darts.
Pentru cei care vor sa-si testeze calitatile vocale, in fiecare sambata incepand cu ora 20:00 – Tati Bar organizeaza concurs de karaoke.
La intrarea in Tati Bar este situata Terasa Florilor (click pentru detalii) cu ambianta placuta, plina de flori si pomi fructiferi, personal primitor, se serveste mancare, vizionare meciuri.