Locuri : Baruri

D’Eight

Barul D’Eight din Centrul Vechi al Bucurestiului – club, cafenea, pizzerie, restaurant cu specific italienesc si terasa – atmosfera relaxanta, organizari evenimente.
Aflat in una dintre cele mai placute zone ale Capitalei – centrul vechi, D’Eight imbina armonios aspectul modern si dinamic al unui club de noapte cu atmosfera relaxanta si prietenoasa a unei cafenele si pizzerii de bun gust.
D’eight este un loc de refugiu atat pe timpul zilei – pentru cei dintre voi care doresc sa savureze o pizza delicioasa sau o cafea aromata pe acordurile unei muzici relaxante, cat si pe timpul serii pana in noapte tarziu – pentru amatorii de distractie si bautura in compania amicilor.
Amenajat intr-un stil simplu si modern, atat la interior cat si la exterior, D’eight beneficiaza de un spatiu generos la interior si de o terasa pe masura.
Pe terasa umbrita de palmieri poti savura bauturi fresh, dintr-o gama foarte variata: mere, ananas, capsuni, piersici, morcovi, castraveti, telina si multe altele.
D’Eight are un design primitor: mese din lemn si canapele rosii, lambriuri din lemn, tablouri in nuante sepia si un aspect de pub. Abordeaza un specific italienesc, meniul fiind o adevarata comoara in materie de paste si pizza.