Locuri : Baruri

Chat Noir

Barul Chat Noir din Bucuresti – club si bar – este genul de ascunzatoare groovy, funky cu petreceri si concerte, cocktail-concept, lounge jazz/swing/funk, proiectie filme, vernisaje de arta, lansari carte, targuri. Muzica: funk, swing, jazz, bigband, soul, blues, reggae, afro sau balkan beats.
Situat in Centrul Istoric, clubul Chat Noir este gazda pasiunii pentru stiluri vechi reformulate modern: electro-swing, jazz, dancehall, big band, rockabilly, funk, soul, blues, ska, reggae, triphop, nu-jazz, nu-disco, dub.
Clubul are 6 camere cu canapele, care sunt in asa fel aranjate incat lasa impresia mai multor separeuri. Fiecare camera are personalitate proprie, cu mobilier si desene diferite pe pereti. Pe ecrane ruleaza trailere alb-negru de la inceputurile cinematografiei.
In ultima camera, langa bar, decorata cu scaune inalte si mese aferente, este o mica scena si zona de DJ. Preturile sunt decente, sub nivelul zonei, iar chelnerii se misca destul de repede. In plus, in meniu sunt cocktailuri inedite, pe care nu le gasesti in alta parte.

In fiecare vineri are loc Ballroom Sizzle, o seara care imbina electro-swing, jazz mash-ups si alte unde clasice reinventate. Iar sambata la Groove Empire se mixeaza ritmuri groovy, de la creatii proaspete la “ce tare, de cand n-am mai auzit piesa asta”. Totul pentru dans. In plus, prin sesiunile live pe care le gazduieste, Chat Noir este locul unde se incheaga proiecte noi din zona electro-swing, nu-jazz, trip-hop sau funk&soul.
Dar Chat Noir nu inseamna numai petreceri si concerte. Inseamna si o lista de cocktailuri-concept unice in Bucuresti, lounge jazz/swing/funk in timpul saptamanii si vizualuri care evoca inceputurile alb-negre ale cinematografiei. Vernisajele de arta contemporana si lansarile de literatura sau presa alternativa completeaza lista de evenimente gazduite la Chat Noir.
Locuri: 200.
"Marti, joi, vineri si sambata gazduim petreceri pentru oameni mari la preturi de studenti!".