Locuri : Altele

TERRA EVENTS HALL

TERRA EVENTS HALL – DESCOPERĂ CEL MAI SOFISTICAT CENTRU DE EVENIMENTE DIN BUCUREŞTI!

Un spaţiu modern şi generos cu un concept arhitectural unic şi multifuncţional chiar în centrul capitalei.

Cei peste 750 de metri pătrati dotaţi cu echipamente de ultimă generaţie şi echipa completă de profesionişti te aşteaptă să stabiliţi toate detaliile evenimentului tău.

Alegem să vedem viața ca o înșiruire de momente fericite. Tocmai de aceea am construit pentru tine un spațiu definit de rafinament și modularitate, care se poate adapta în funcție de dimensiunile și ocazia evenimentului tău.

Echipa de arhitecți a așezat fiecare element în locul potrivit: candelabrele amintesc de bulele dintr-un pahar de șampanie, pereții cu oglinzi par a fi vitrinele marilor capitale, iar lemnul într-o culoare caldă contrastează cu teatralitatea plafonului și a exteriorului.

Specialiștii noștri te aşteaptă cu sfaturi şi idei pentru ca evenimentul tău să iasă mai bine decât ți-ai imaginat.

Cel mai nou centru de evenimente din Bucureşti este mai aproape decât crezi:  la 10 minute de Piața Victoriei pe Bulevardul Lacul Tei la numărul 1 Bis.

Bine ai venit în locul în care fiecare bucurie e sărbătorită!

SALĂ MODULARĂ – Pereții mobili permit transformarea sălii de 750 mp într-un spațiu potrivit oricărui tip de eveniment – privat, corporate, cultural sau monden – pentru evenimente pornind de la 100 de invitaţi.

OFERTĂ SPECIALĂ – Evenimentele organizate în timpul săptămânii beneficiază de un discount de 10%. Contractele semnate până la sfârșitul anului 2015 vor avea un bonus suplimentar! Toate prețurile noastre sunt adaptate în funcție de tipul evenimentului dorit și nevoile tale.

ZONĂ LOUNGE – 100 mp. Zona lounge are o vedere panoramică asupra sălii și poate fi folosită ca backstage pentru artiști, speakeri sau prezentatori. Balconul este dedicat relaxării atât de necesare înainte și după un performance și poate acomoda un cognac bar.