Locuri : Altele

Green Village & Dolphin Camping

Situat in localitatea Sfantu Gheorghe din judetul Tulcea, Complexul turistic Green Village / Dolphin Camping gazduieste anual Festivalul de Film Anonimul.

Green Village

Complexul cuprinde douazeci si doua de vile clasificate 4 stele (50 de camere duble, 30 apartamente cu 2 camere, 8 garsoniere si un apartament cu 3 camere), trei restaurante de lux, trei baruri lacustre, centru de afaceri cu sali de proiectii si conferinte, piscina, jacuzzi, sauna, teren de sport.

Centrul de afaceri dispune de trei sali de proiectii si conferinte, club (Internet, biblioteca si biliard) cu dotari ultramoderne: sistem audio 5+1, video, digital si pelicula de film, climatizare, satelit.

Dolphin Camping

Dolphin Camping se afla pe malul unui canal acoperit de nuferi. Este clasificat 3 stele si dispune de 55 de casute din lemn (cu pereti izolati termic), acoperite cu stuf, avand cate doua paturi, grupuri sanitare si dusuri cu apa calda si posibilitati de campare pentru un numar de cca. 600 de corturi.

In cadrul complexului functioneaza un cinematograf in aer liber cu cca. 1.000 de locuri, un club cu bar, discoteca si billiard, un magazine, terasa si restaurant.

Mai multe informatii pe site-ul deltasfantugheorghe.ro