Locuri : Altele

Bucharest Hubb

Bucharest Hubb este o comunitate. Bucharest Hubb exista pentru a creste numarul de creatori, printr-un spatiu de lucru in comun (coworking) in care sa intalnesti diversitatea, sa inovezi, sa inveti, sa te conectezi si sa te relaxezi alaturi de alti antreprenori si freelanceri din diferite zone de activitate precum: online, software development, consultanta de business, arta si design, fashion, arhitectura, copyright, marketing, publicitate, entertainment, dezvoltare personala, blogging, si altele.
Localizat central, intr-o veche casa boieresca cu o istorie de peste 100 de ani, cladirea care gazduieste Bucharest Hubb este un spatiu plin de personalitate. Aceasta are o arhitectura deosebita fiind decorata in stil neo-italian. Blazonul familiei fostului proprietar este camuflat printre decoratiuni oferind un aer rafinat si aristocratic locatiei.
Toti cei care vin la Hubb simt un spirit al locului, un spirit antreprenorial al vechiului Bucuresti. Bucharest Hubb este un loc care te inspira, un loc pentru afaceri, un loc pentru idei si de asemenea un loc pentru socializare. In esenta, este un loc al oamenilor care contribuie la evolutie.