Locuri : Agenții de turism

Best Comtur

Best Comtur din Bucuresti – agentie de turism – excursii externe: Grecia, Austria, Turcia, Malta, Italia, Spania, Maroc, Tunisia, Egipt, bilete de avion, asigurari medicale, carte verde, programe turistice in tara, la munte, la mare, Delta Dunarii, rent-a-car.
Best Comtur se afla in imediata apropiere a Facultatii de Arhitectura si a Centrului de Afaceri Union.
Agentia de turism Best Comtur este infiintata in 1993 ca tour operator, licenta categoria A, membru ANAT si RCB.
In cei 18 ani de functionare, activitatea noastra a cunoscut o curba constant ascendenta, datorata atat bunelor relatii de parteneriat cu tour operatori si hoteluri din toata Europa, cat si atitudinii pozitive si flexibile fata de client.
Agentia functioneaza cu personal in totalitate calificat, produsul nostru turistic incluzand de regula o importanta parte de consiliere si informare. Activitatea de turism extern/intern se desfasoara pe baza contractelor directe cu parteneri straini/romani si se completeaza foarte bine cu activitatile de ticketing, intermediere in domeniul asigurarilor, rent a car intern si extern.
Politica generala a firmei este aceea de fidelizare a clientilor prin personalizarea ofertei, prin oferte speciale de pret si printr-o balansare foarte atenta si pe cat posibil optima intre servicii, pret si natura serviciilor solicitate.