Locuri : Agenții de turism

Ager Travel Agency

Ager Travel Agency din Bucuresti – agentie de turism – curse de linie Romania-Grecia, programe turistice la cerere in tara si strainatate, carte verde si asigurari de sanatate, consultanta juridica gratuita, rezervari bilete de avion.
Cu o experienta de 8 ani de zile in prestarea de servicii turistice, echipa Ager Travel Air a invatat sa ofere turistilor vacante corespunzatoare nevoilor fiecaruia, fie ca isi doresc o excursie in care sa descopere frumusetea peisajelor din Romania si din alte tari, fie ca vor sa se odihneasca si sa se relaxeze la umbra unui palmier, fie ca doresc sa petreaca alaturi de familie sau prieteni.
Prin atentia acordata fiecarui turist in parte, am reusit sa legam prietenii durabile cu aceia care ne-au solicitat serviciile.
Astfel, ne putem mandri cu organizarea de excursii in cateva orase europene: Paris, Barcelona, Roma, impreuna cu peste 60 de prieteni, cu ocazia sarbatoririii zilei de 8 Martie.
Accesul la sistemele de rezervari online si colaborarea directa cu turoperatori din tarile in care organizam sejururi, Grecia, Bulgaria, Turcia si multe altele, ne ajuta sa va oferim multiple variante de calatorie, pentru a alege o vacanta cat mai apropiata de dorintele si bugetul dumneavoastra.