Evenimente : Eveniment Online

Nopți albe: Live Streaming

Sâmbătă, 14 noiembrie, ora 19:00, Teatrul Națioal Timișoara vă invită să transformați fotoliul de acasă în scaun de spectator și să vizionați în format live-streaming spectacolul NOPŢI ALBE – o adaptare după nuvela lui Dostoievski, o delicată confesiune despre iubire în regia italianului Stefano de Luca.

Nostalgia romantică a nopților albe ale Sankt Petersburgului adăpostește doi oameni: un tânăr care cu greu se desprinde de lumea lui interioară, și o fată singuratică, captivă în propria ei viață. Întâlnirile lor la granița dintre zi și noapte, destăinuirile pe care și le fac, sentimentele lor, asemănătoare aburului difuz al nopților albe stau în umbra unui al treilea – bărbatul care va despărți lumina de întuneric, cel care va face să pătrundă realitatea în inefabilul poveștii celor doi. Nopți albe păstrează delicatețea confesiunii într-o față a iubirii pur dostoievskiene, un filigran străbătut de singurătate, de vis, și de un umor gracil, fin, ca un zâmbet

Distribuția este formată din actorii Mădălina Ghițescu-Petre, Călin Stanciu jr., Matei Chioariu, Andrea Tokai și Mirela Puia.

Spectacolul poate fi urmărit pe canalul Youtube al Teatrului Național Timișoara.