Evenimente : Teatru

„Mondeni-tati!”

Teatrul Coquette: „Mondeni-tati!”, vineri, 16 septembrie 2016, de la ora 20:30, la Gradina TVR.

Comedie inspirata de textele lui Tudor Musatescu. Cum ar suna ele in zilele noastre? Mondeni-tăți! este o satira la adresa societatii „televizate” in care traim si a goanei dupa celebritate. Incearca sa fie un spectacol „politically correct”, dar nu reuseste. O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.

Mondeni-tăți!
Inspirat de T. Musatescu.
Că tot se poartă împărțirea pe capitole, l-am putea numi capitolul 2.
Mondeni-tăți! este o satira la adresa societatii „televizate” in care traim si a goanei dupa celebritate. Daca au aparut emisiuni sau pamflete la adresa societatii, asa a aparut acest spectacol ca satira la adresa televiziunii si a emisiunilor de divertisment. Actritele Ruxandra Balasu si Laura Voicu interpreteaza mai multe roluri, infatisand tipare umane din cele mai variate zone. Actorul Pavel Barsan este moderatorul emisiunii, care se confrunta cu diverse situatii neasteptate. Aceasta „emisiune” este o combinatie intre teatru, comedy show si improvizatie. O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.

De data aceasta echipa este formată din: Laura Voicu, Ruxandra Balasu, Pavel Bârsan, sub bagheta magică a lui Ingrid Bonta.
Multimedia: Radu Fulga.
Cu participarea video: Mihai Capatina, Iulian Glita, Mihai Stanescu, Claudia Susanu, Pavel Barsan.

Date contact:
Tel. 0754990017, [email protected]

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele IQBox si Uman, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.