Evenimente : Teatru

I O N A

I O N A după Marin Sorescu, duminica, 5 noiembrie 2017, de la ora 20.00, la Godot Cafe Teatru.

Regia: Danni Ionescu;
Scenografia: Raluca Alexandrescu;
Sound design: Danni Ionescu;
Cu: Adrian Loghin.

Adaptare dupa piesa lui Marin Sorescu, I.O.N.A, preia tema centrala de singurătate si o transpune in drama omului modern, inghitit de un peste metafizic, creat in subconstientul bolnavicios al interpretului pentru a-l proteja de evenimentele tragice ce i-au pus stapanire pe viata si pe sanatatea sa mentala. In final acelasi peste sa il va arunca intr-o spirala descendenta spre autoizolare si autodistrugere. I.O.N.A nu este Iona.

Acronimul este folosit pentru a pune in valoare multiplele personalitati ce se creaza in interiorul „pescarului” pentru a-l ajuta sa respinga realitatea, este insula de salvare a actorului de universul inconjurator, absurd si dezolant ce-i descompune usor viata, visurile si apoi echilibrul psihic.
Realitatea, la randul ei, il va forta la final sa ia o decizie. Ori continuam viata mintindu-ne pentru a pastra un strop din amintirea zilelor cand totul era mai bine ori invatam sa ne infruntam demonii, in speranta izbavirii, pentru ca apoi sa putem incerca sa recladim ce a ramas din viata, sa iesim din nou la suprafata.

Durata: 1h / Preț: 25 lei.