Evenimente : Teatru

Eu. Nu contez!

Eu. Nu contez ! , luni, 22 mai 2017, de la ora 19:00, la Teatrul National I. L. CaragialeSala Atelier.

Tip spectacol: drama moderna cu muzica live. Durata: 1h 30 (fara pauza).

Preturi bilete: 50, 60, 70 lei.

”Eu nu contez!”, o ”altfel” de piesă de teatru.

urneul ARTfel continuă şi vă propune spectacolul de teatru EU nu contez! pe scene noi ale României. După ce a primit mii de aplauze, zâmbete şi lacrimi, Turneul revine la TNB în data de 22 mai 2017.

Începând cu luna iunie, Turneul ARTfel va continua în țară. Alte orașe, alte scene mari ale României, alte interpretări… şi va continua atâta timp cât aplauzele nu vor conteni.

Spectacolul, care are la bază o piesa scrisă de Florin Coman, își propune trei obiective îndrăznețe:

– promovarea teatrului independent de cea mai bună calitate cu implicarea unora dintre cei mai buni actori români

– revenirea la teatrul autentic

– îmbinarea dramatismului specific teatrului cu lirismul muzicii clasice şi muzicii populare live.

În distribuție:

Marian Râlea, câștigătorul premiului UNITER 2016 pentru cel mai bun actor, va juca rolul principal „Iuda”. Distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca, etc., actori consacrați precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu şi Relu Poalelungi şi actori tineri: Antonio Tadeusz Mincă, Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria, Georgiana Vrațiu şi Ştefan Opreanu.

Spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – muzică populară) cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu”: Adrian Petrescu, în calitate de regizor muzical.

Biletele pentru spectacolul care va avea loc la Sala Atelier a TNB, în data de 22 mai 2017 începând cu ora 19:00 se găsesc la Casa de bilete a TNB, pe www.tnb.ro sau pe www.mystage.ro.

Turneul național ARTfel a început în 2016 la Ateneul din Bacău cu un concert simfonic modern, a continuat cu lansarea „Trilogiei lui Nice”, cu premierele de la Teatrul Elisabeta, TNB, TNI, Teatrul Municipal Bacovia și va continua in 2017 în principalele orașe din țară cu spectacole de teatru, concerte simfonice și lansări de carte.