Evenimente : Teatru

Dragoste si capsuni

Dragoste si capsuni, dupa David Haremarti, marti, 11 octombrie 2016, de la ora 20:00, la Teatrul Elisabeta, Restaurant Elisabeta.

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Distributia: Ana Odagiu; Alex Zob.

Regia: Marius Gilea.

Coregrafia: Andreea Novac.

Traducere: Iulia Lumanare.

Afis: Silvana Frinculescu si Adi Bulboaca.

,,Dragoste si Capsuni” exploreaza diferite teme,printre care si inutilitatea legaturilor care se bazeaza pe sex,dorinta si pe versatilitatea comportamentului uman,care ne arata cine suntem de fapt si cum ne modificam in functie de persoana cu care intram in contact sau de momentul in care ne aflam.Textul are o putere erotica mare, fara a fi indecent si are capacitatea de a te pune pe ganduri. Este o comedie interpretata de doi tineri si talentati actori,care au norocul de a da viata mai multor personaje.

Imaginativ! Vizual! Exploziv! Plin de umor! Hot!