Evenimente : Teatru

Dragoste în patru tablouri

Dragoste în patru tablouri, de Lukas Bärfuss, marti, 13 februarie 2018, de la ora 20:00, la Teatrul National I. L. Caragiale, Sala Mica.

Regia: Elena Morar.
Light design: Vlad Dragomirescu.
Scenografie: Alexandra Panaite.
Asistent Scenografie: Adriana Cortel.
Asistent regie: Daniel Bughlea.
Sunet: Alexandru Băisan.
Regizor scenă: Viorel Florea.

Data premierei: 18.01.2015. Pauză: Nu.

Distributie: Alexandra Fasola, Bogdan Nechifor, Liviu Chitu, Sorina Stefanescu, Lucian Iftime.

Thriller psihologic.

Producție realizată sub auspiciile Centrului de Creație și Cercetare Ion Sava în cadrul programului 9G la TNB.

Care sunt cele mai importante lucruri în dragoste? Încrederea, siguranța, dependența? Sau fidelitatea? Și atunci când ele nu mai există, ce urmează pentru o soție labilă psihic sau pentru o alta hotărâtă, o pictoriță dedicate artei sale? Când viața se transformă într-o mare minciună, crima este o soluție? Într-o lume șocată de propiile ei reacții, sau ale celor din jur, spectacolul Dragoste în patru tablouri nu dă răspunsuri, dar ne încarcă de întrebări.

„Ce este mai important în dragoste? Fidelitatea, onestitatea? Și totuși ce se întâmplă atunci când aceste valori nu există? Este crima soluția?

De obicei, alegem să mergem la o piesă de teatru pentru a uita de întâmplările care ne îngreunează existența, dar în cazul acestei montări ne lovim o dată în plus de infidelitate, minciună și plecăm copleșiți de gânduri asupra cărora să medităm”.        Iulia Chivu