Evenimente : Teatru

Clandestino

Clandestino, marti, 13 septembrie si miercuri, 14 septembrie 2016, de la ora 20:15, spectacol gazduit de Teatrul de Arta Bucuresti.

CLANDESTINO (versiune entomologico-muzicală a poveștii diluviene).
Spectacol invitat.
Cu: Laurențiu Bănescu și Claudiu Fălămaș.
Scenografie și afiș: Amandine Banescu.

Când Lumea Veche trebuie să dispară înghițită de ape, numai câțiva Aleși au șansa de a supraviețui. Și poate… coleopterele?

Pornind de la primul capitol din ”O istorie a lumii în 10 1/2 capitole” de Julian Barnes, cei doi actori construiesc în jurul temei excluziunii o intrigă nouă, plină de fantezie și candoare, cu ecouri percutante în evenimentele istorice recente și nu atât de recente.

O producție BIS Teatru Sibiu.

Preţ bilet 31,5 lei/21 lei (studenți/elevi/pensionari).

Bilete online pe www.teatruldearta.ro/bilete și Eventim.ro
Rezervări: 0737.904.932 / [email protected]

Biletele rezervate trebuie achiziționate cu minimum 1 zi înainte de data spectacolului.
Puncte de vânzare a biletelor:
– casa de bilete a Teatrului de Artă București, str. Sfântul Ștefan nr. 21 (luni-vineri: 11.00 – 17.00 și în toate serile cu spectacole ale Teatrului de Artă București)
– casa de bilete: stația de Metrou Unirii 1, intrarea dispre Curtea de Apel, vis-a-vis de Casa abonamente elevi și studenti (luni-vineri: 9.00 – 19.00; sâmbăta: 10.00 – 14.00)
În cazul în care nu reușiți să achiziționați biletele, vă rugăm să sunați în ziua spectacolului la 0737.904.932 pentru reconfirmarea rezervării.

Valabilitatea rezervării se pierde pentru biletele neridicate până în pre-ziua evenimentului ori în cazul neconfirmării telefonice a acesteia, în ziua spectacolului, iar locurile vor fi puse în vânzare liberă la recepția Teatrului de Artă București, înaintea evenimentului.