Evenimente : Teatru

„Cerere in casatorie”

Teatrul Rosu – „Cerere in casatorie”, miercuri, 22 iunie 2016, de la ora 20:00, la BackYard Garden&Pub.

“Cerere in casatorie”, dupa A.P.Cehov. Regia Cristi Toma. Distributia: Andrei Vasilescu, Andra Stoicescu, Mihai Capitina.

Cu o temă veșnic actuală, situația surprinsă în piesa de teatru “Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov este una plină de ironie, umor, emoție, cu un puternic spirit rusesc și libertate totală de exprimare a celor trei personaje: tatăl, fiica și pretendentul acesteia. Ei trec rapid de la cordialitate la rivalitate, ajung să se certe pe teme stupide precum apartenența moșiei sau virilitatea câinilor.
Oare cine va câștiga supremația în marea luptă pentru dreptate, pământ și iubire? Vă propunem ca printr-o porție zdravană de râs, alături de Compania de Teatru Cristi Toma, să descoperiti ce valorează mai mult și ce aleg in final personajele noastre: onoarea, interesul, dragostea, puterea sau adevărul?
Preț bilet: 25 lei.
Informații și rezervări: 0723196376. Accesul în grădină se realizează începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la ora 19.45. BackYard Garden & Pub: str. Popa Nan, nr. 5, Bucuresti.