Evenimente : Teatru

BURLACI ŞI BURLĂCIŢE

Laboratorul de Teatru DENS – Teatrul Nottara, prezinta BURLACI ŞI BURLĂCIŢE, duminica, 10 iulie 2016, de la ora 18:00, la Teatrul De Arta.

Accesul este liber, iar pentru a putea vota, publicul este invitat să vizioneze toate cele trei spectacole prezentate.

Spectacolul care va întruni cele mai multe voturi, va intra în repertoriul teatrului Nottara din stagiunea următoare.

Autor: Hanoch Levin

Regizor: Alessandra Giuntini

Asistent regie: Bogdan Budeş

Translator însoţitor: Bogdan Budeş

Regizor tehnic: Dana Popescu

Distribuţie:

Daniela Minoiu

Luminiţa Erga

Alexandru Mike Gheorghiu

Vlad Gălăţianu

Grăşunul

Laboratorul de teatru DENS este primul de acest gen, experimentat în România.
În cadrul proiectului, trei echipe însemnând 20 de actori români, un producător de teatru rus, 4 regizori străini, 3 regizori români, 4 translatori și 19 oameni din echipa tehnică și administrativă a Teatrului Nottara au lucrat intensiv pe trei texte; patru zile de repetiții, scenografie alcatuită ad-hoc, din costume și elemente de decor existente în depozitul teatrului Nottara iar rezultatul: trei spectacole prezentate publicului bucureștean, pe scena Teatrului de Artă București, spre a fi votate.

Ce este Laboratorul de teatru DENS

Proiectul este un mini – festival, iniţiat de Oleg Loevski, regizor şi producător de teatru din Rusia, ce oferă posibilitatea punerii în scenă a trei spectacole, contra cronometru, în condiţii de producţii improvizate.

Scopul  

Intenția acestui laborator este aceea de a-i scoate pe actori din zona de confort, oferindu-le provocarea unui spectacol dens, construit sub presiunea timpului şi cu mijloace improvizate.