Evenimente : Spectacole

VIZITA ȘI DL. GOE

VIZITA ȘI DL. GOE, duminica, 9 octombrie 2016, de la ora 11:00, la Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Balcescu.

Distribuția: Claudia Negroiu, Dana Porlogea, Răzvan Dragu, Tavi Ștefan / Robert Trifan, Monica Alexandrescu / Rucsandra Nepelcu, Dana Ioniță / Larisa Enache.
Regia:  Claudia Negroiu.
Scenografia și costumele: Aurel Pătrașcu.
Coloana sonoră: Vasile Malic.

Preț bilete: 10 lei.
Rezervări bilete: 021.336.43.40.

,,Vizita…  și  Dl.Goe’’ este un spectacol coupe pentru copii, amuzant și totodată moralizator. Scenariul are la bază educația greșită din unele familii burgheze.
Tiparul copilului răsfățat și needucat ne dezvăluie contrastul dintre esență, ceea ce vrea să pară în ochii celorlalți și aparență, ceea ce se dovedește a fi în realitate.
Spectacolul  este plin de culoare, de umor și dinamism pentru ca aproape în joacă copiii  și părinții să realizeze de fapt adevărul pe care îl pun în pagină  cele două schițe  și anume, proasta educație. Cu certitudine scenografia, costumele pline de culoare și rafinament dar și  coloana sonoră cu pronunțate accente comice susțin și completează  spectacolul pentru a bucura  micii spectatori.