Evenimente : Spectacole

Vivisection ONE

Vivisection ONE – un eveniment multimedia, duminica, 19 iunie 2016, de la ora 20:00, la Green Hours Cafe.

VIVISECTION ONE – un eveniment multimedia.

V-ați gândit vreodată cu ce viteză, intensitate și impact se sfarmă un obiect din sticlă aruncat sau scăpat de la o înălțime considerabilă? Așa-i și cu emoționalul violentat, cu lăuntricul și psihicul ființei umane, ”aruncată” sau ”scăpată” în gol.
Toate nuanțele suferinței se declanșează în om atunci când e izbit cu putere de…gol.

VIVISECTION ONE este despre momentele extrem de dificile prin care unii dintre noi au trecut sau chiar trec în prezent. Momentele în care ”simți deteriorarea, te trezești expus ravagiilor unei ploi zilnice și știi că ești pe cale să devii ceva fragil, că din ce în ce mai mult din tine o să zboare la prima pală puternică de vânt, diminuându-te mereu.” Momentele în care toate zilele sunt învăluite într-o culoare cenușie și în care orice acțiune obișnuită este un chin.

VIVISECTION ONE exprimă prin imagine, sunet și cuvinte o foarte mică parte dintr-o experiență personală de acest tip, cea a artistei vizuale Ioana Tiberian aka CILDUS.

Vă invităm să priviți 6 filme scurte ale acesteia, să ascultați muzica ce le însoțeste și să citiți alături de ea fragmente din textele scriitorului român Max Blecher. La final puteți achiziționa și unul dintre cele 25 de desene grafice originale ale Ioanei, expuse în premieră la Green Hours.

intrare liberă, în limita locurilor disponibile.