Evenimente : Spectacole

Stand-up Comedy Show

Stand-up Comedy Show, vineri, 21 octombrie 2016, de la ora 20:00, la Ceainaria ARTea.

Pe 21 Octombrie incepand cu ora 20:00 deschidem o serie de spectacole de StandUp Comedy in Ceainaria ARTea!
Rezervari: 0773 303 113.
Avem oameni de baza insa vom avea si comedianti invitati!

CINE SUNTEM?
Traian Măicănescu, actor profesionist, specialist PR, blogger si om de radio. A jucat in Bucuresti la Teatrul de Comedie si la Notara, a aparut in cateva filme de scurt metraj, a fost si indian apache pentru o productie ZDF in anul 2016. Ii puteti asculta vocea trasnita in jocul international League of Legends unde ii da glas lui Kled dar puteti afla si ce este bluesul american adevarat ascultandu-i emisiunea Mood For Blues de pe SmartFM.

Face standup comedy din 2009, a fost in toate orasele tarii dar si pe scenele mari din Capitala. Invitat la AgentulVIP Antena Stars, Divertis TVR sau la RealitateaFM.

Cătălin Iliescu, Actor de profesie, a debutat in stand-up comedy intr-un proiect dezvoltat de Club A si Terasa Twice. In anul 2006, alaturi de alti doi colegi de facultate, proiectul “Comedy Now”, al doilea ca prezenta pe piata romaneasca, a debutat in formula Catalin Iliescu, Cristian Dumitru si Mihai Bendeac. In timp, componenta grupului a avut multe modificari iar 5 ani mai tarziu, dupa aproximativ 500 de show-uri in toate orasele tarii, in fata unui public diferit, are loc rebrandingul proiectului, acesta numindu-se “Jokers” si avand in componenta urmatoarea formula: Catalin Iliescu, Claudiu Constantin, Marius Coanda si Cosmin Natanticu. Este implicat direct in proiectul VarzaTV — Kanal D.

Dupa alte cateva sute de show-uri si transformari de imagine si componenta, zece ani mai tarziu, Catalin Iliescu continua cu succes, traditia comediei underground romanesti, reusind de fiecare data sa imbine talentul cu tehnica dobandita in urma experientei.

Cristi Popesco, pe numele sau real Cristian Popescu, si-a inceput cariera in umor in octombrie 2010 cand a urcat pentru prima data la un open mic in Club99. In scurt timp, la inceputul anului 2011, a fost cooptat in trupa Aristocratii (Radu Isac, Sorin Parcalab, Raul Gheba & Andy Daniluc) alaturi de care a sustinut spectacole constant in Bucuresti dar si in provincie, atat in cluburi cat si la evenimente corporate. In anul 2014 Cristi a fost finalist la StandUp Fest in Brasov, cel mai important festival de profil din Romania. In 2015, a lansat un clip foarte viralizat, „Asta ar fi una dintre glume” filmat la Etno Tv, care a fost preluat in diverse emisiuni de televiziune (iUmor de la Antena1) dar si in cele mai importante emisiuni din mediul online (Nimic Nou, Doza de Has, 10 lucruri), cumuland sute de mii de vizualizari si creand o noua expresie populara.

Stilul sau este caracterizat in principal de one-linere (glume scurte) livrate pe un ton foarte serios, ceea ce amplifica efectul umoristic.

CE DORIM?
Dorim sa sustinem spectacole de standup comedy in fiecare zi de vineri, la Ceainaria ARTea, dorim sa tratam publicul ca pe un prieten alaturi de care sa ridem de fiecare data.

ATENTIE: Spectacol recomandat persoanelor cu varsta de 16+!

Va asteptam!
Str. Amiral Vasile Urseanu nr.1
Bucharest, Romania
(langa Observatorul Astronomic – Pta Romana)
Rezervari: 0773 303 113
Suport artisti: 20 lei.