Evenimente : Spectacole

Revelion la Opera Naţională Bucureşti

Revelion la Opera Naţională Bucureşti

Aşa cum pe tot parcursul anului 2014 evenimentele importante au fost sărbătorite la Opera Naţională Bucureşti prin concerte, recitaluri sau spectacole de operă şi balet, şi ultima seară din an va fi celebrată printr-un dublu eveniment: Concertul de Anul Nou, urmat de petrecerea de Revelion. Astfel, spectatorii sunt invitaţi să petreacă o seară cu totul specială la Operă unde, fie că e vorba de Sala Mare de spectacole sau de foaierele şi saloanele clădirii, muzica şi rafinamentul vor fi coordonatele principale ale unui parcurs organizat într-un autentic spirit românesc.

Concertul de Anul Nou, care se va desfăşura în data de 31 decembrie, va marca acest moment simbolic al punții dintre ani prin intermediul muzicii clasice. Într-o atmosferă de sărbătoare, spectatorii vor fi întâmpinaţi încă de la sosire cu un welcome drink, urmând ca de la ora 20.00 să ia parte la un concert-eveniment. Soliști instrumentişti şi membri ai corului Operei Naţionale Bucureşti vor aduce în prim plan momente îndrăgite din lucrări cu sonorități românești, prezentate publicului în cadrul unei suite de creații simfonice şi corale, intercalate cu partituri concertante pentru pian şi pentru vioară.

După încheierea Concertului, seara va continua în foaierele şi saloanele Operei Naţionale Bucureşti unde, de la ora 22.30, va începe petrecerea de Revelion. Aici, invitaţii vor fi aşteptaţi cu bucate alese dar şi cu un program artistic pe măsură, din care nu vor lipsi canţonetele, zarzuelele şi ariile de operetă, dar nici sonoritățile de swing, foxtrot, jazz, vals și polkă.

Trecerea în Noul An va fi sărbătorită pe esplanada Operei Naţionale Bucureşti printr-un moment cu totul special.

În ceea ce priveşte meniul pregătit pentru noaptea de Revelion, invitaţii se vor delecta cu preparate boiereşti, care includ o serie de aperitive sofisticate, trei feluri principale, dar şi trei tipuri de deserturi delicioase, alături de o selecţie de băuturi alcoolice şi non-alcoolice. La cerere, sunt disponibile şi meniuri pentru vegetarieni dar şi meniuri pentru copii.

Biletele pot fi achiziţionate online la adresa tickets.operanb.ro şi în reţeaua bilet.ro (lista punctelor de vânzare din reţeaua bilet.ro de unde se pot achiziţiona sau ridica biletele rezervate sau plătite poate fi accesată la www.bilet.ro/outlets.php), precum şi de la Casa de Bilete a Operei Naţionale Bucureşti, de luni până duminică, între orele 9.00-13.00 şi 15.00-19.00.