Evenimente : Spectacole

Povesti cu Hamish Linklater

Povesti cu Hamish Linklater, sambata, 30 iulie 2016, de la ora 14:30, la Teatrul UnTeatru.

Povesti cu Hamish Linklater – in spatiul barului UNTEATRU, publicul va putea sta la povesti cu celebrul actor american, autor al piesei Vandalul.

Hamish Linklater, autorul piesei „Vandalul” va fi prezent la premiera spectacolului ce se va juca pe scena Zilelor UNTEATRU vineri, 29 iulie, ora 19:30.
Celebrul actor american, cunoscut din filme precum The Big Short (2015), Magic in the Moonlight (2014), va onora cu sederea sa pe durata intregului festival astfel incat, sambata, 30 iulie, la ora 14:30, in spatiul barului UNTEATRU, publicul va putea sta la povesti cu Hamish Linklater.

La sfarsitul acestei luni UNTEATRU sarbatoreste 6 ani de cand functioneaza ca vitrina in care produsul cultural devine exponat pentru spectatorul vizitator.
Astfel, in perioada 28 iulie – 4 august, marcand si mutarea intr-un nou spatiu, va avea loc „Zilele UNTEATRU”.

Micro-festivalul aduna nume si spectacole dragi ale scenei teatrului celor doi regizori si fondatori ai proiectului UNTEATRU – Andrei si Andreea Grosu – dar si o serie de concerte pentru iubitorii de muzica.
Un weekend prelungit va fi dedicat celui mai important eveniment al verii pe scena teatrului si culturii – 7 zile de spectacole, premiere, concerte, vernisaj de fotografie, targ design dar si o terasa plina cu actori si prieteni ai teatrului.