Evenimente : Spectacole

Piano Marathon Festival

Piano Marathon Festival

Sambata, 7 Iunie 2014, ora 10:00
Gradina de Vara Herastrau a Teatrului C-tin Tanase, Bucuresti
SIAMClassics Elveția împreună cu Organizatia Ador Copiii vă invită să luați parte la un eveniment muzical caritabil de anvergură cu totul și cu totul special, care va încânta toate genurile de iubitori de muzică (de la cei mai mici spectatori până la cei mai pretențioși ascultători și cunoscători ai muzicii clasice de înaltă clasă) în cea mai relaxantă atmosferă în aer liber. Cu ocazia celebrării Zilei Naționale pentru Adopție instituită de anul acesta oficial în data de 2 iunie, organizatorii doresc să construiască o tradiție și să invite nume dintre cele mai importante din muzica clasică, precum și cele mai apreciate orchestre naționale și internationale.
“ PIANO MARATHON BUCHAREST”
celebrează Ziua Națională pentru Adopție atrăgând atenția tuturor asupra dreptului copiilor părăsiți la o familie permanentă.
Evenimentul caritabil va fi organizat în prima sâmbătă după Ziua Națională pentru Adopție, respectiv sâmbată, 07 Iunie 2014, BUCURESTI, la GRĂDINA DE VARĂ HERASTRĂU A TEATRULUI “C-tin TĂNASE “

BILETELE ȘI ABONAMENTELE PENTRU “PIANO MARATHON BUCHAREST ” SUNT PUSE IN VANZARE LA URMATOARELE CATEGORII:

MICILE SI MARILE SPERANTE – SERIA DE CONCERTE I
10:00 – 13:00

Elevi proeminenti ai Colegiului national de muzica “George Enescu” și studenti ai Universităților de muzică din România vor evolua pe scena Teatrului de Vara Herastrau in micro-recitaluri solo si impreuna cu Orchestra Liceului “George Enescu”.

Intrare gratuita, indiferent de varsta!

PIANOMANIA – SERIA DE CONCERTE II
14:00-17:00
Area VIP ……………………….. 80 RON
Categoria I …………………….. 70 RON
Categoria II ……………………. 55 RON

Copiii pana la varsta de 6 ani au acces gratuit

CLASIC SPECTACULOS – SERIA DE CONCERTE III
18:00 – 21:00
Area VIP ……………………….. 80 RON
Categoria I …………………….. 70 RON
Categoria II ……………………. 55 RON

Copiii pana la varsta de 6 ani au acces gratuit.

Seria de concerte II si III:
Area VIP ………………………… 100 RON
Categoria I …………………….. 80 RON
Categoria II ……………………. 65 RON

Copiii pana la varsta de 6 ani au acces gratuit.

Pe scena GRĂDINII DE VARĂ HERASTRĂU A TEATRULUI “C-tin TĂNASE “ sunt invitate nume de elita internationala precum Philip Fisher,Viktor Bijelovic, Madalina Slav,Tamara Kordzadze,Madalina Pasol,Natalia Morozova,Vitaly Younitsky si Ketevan Sepashvili. La aceasta editie vom avea ca invitati speciali acordeonistul Jonny-Lee Leslie,soprana Irina Iordachescu si tenorul Mario Vasiliu precum si orchestra Romanian Philharmonic dirijata de Maestrul Sabin Pautza.

Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului si pe www.AdorCopiii.ro

Despre SIAMClasics Elveția
"Slav International Arts Management®" a fost fondată în anul 1997 de către Madalina Slav, de origine din București, România. De atunci, activitatea agentiei s-a răspândit în întreaga lume, având angajamente de concert în unele dintre cele mai renumite scene din Europa și SUA, precum Asia, Australia și Noua Zeelandă. SIAM ® se caracterizează prin profesionalism, inovație și creativitate, și este unul dintre cei mai mari promotori de muzică din Elveția. SIAM ® este partanerul organizației Ador Copiii în apararea drepturilor copiilor părăsiți la o familie permanentă.
Despre Ador Copiii
Ador Copiii este un proiect unic, inspirațional pentru România, inițiat de părinți adoptivi din dorința de a-și aduce propria experiență în folosul copiilor blocați în sistemul de protecție și de a contribui la fluidizarea procesului de adopție. Ador Copiii a devenit comunitatea familiilor adoptive și a tuturor acelora care au înțeles că cele mai vulnerabile ființe ale României sunt nou-născuții abandonați în fața cărora sistemul de protecție socială devine pe zi ce trece tot mai neputincios. Ador Copiii a susținut timp de doi ani campania de declarare a Zilei Naționale pentru Adopție, prin instituirea oficială a acestei zile România înscriindu-se pe harta internatională a țărilor angajate în dezvoltarea și modernizarea sistemului de adopții.