Evenimente : Spectacole

Mami eu de unde vin când vin?

Mami eu de unde vin când vin?, duminica, 2 octombrie 2016, de la ora 11:00, la Clubul Taranului.

Premiera!!! Mami eu de unde vin când vin? spectacol de teatru non verbal pentru 1-3 ani.

Dacă ești mamă, recunoști întrebarea, desigur. Pentru că orice copil vrea să știe, își pune întrebarea încă dinainte de a putea rosti cuvinte. Puiul de găină iese din ou, floarea crește dintr-o sâmânță, dar eu mami, eu de unde am apărut și de ce ești atât de importantă pentru mine?

Sunt întrebări firești, pentru care oferim un răspuns vizual, muzical și non-verbal, printr-un spectacol de teatru exact pe înțelesul copiilor între 1 an și 3 ani. Un spectacol în care atenția, grija și iubirea mamei însoțesc copilul în călătoria magică pe care o parcurge prin joacă și explorare.

Te așteptăm împreună cu copilul tău la un spectacol care te lasă fără cuvinte: pentru că nici nu mai ai nevoie de ele pe parcursul acestuia.

Un spectacol de teatru non-verbal, inspirat dupa o poveste creata de Mira Loghin.
Concept, scenariu și regie Mira Loghin cu participarea extraordinară a lui Richard Bovnovski.
Creatie muzicala si interpretare Loredana Mitruț.
Distribuție Karina Botis și Mirela Ghindea.
Decoruri și costume Doina Pop.
Productie Teatrul pentru copii MOMOLINO, 2016.

Este primul spectacol al Teatrului MOMOLINO din categoria BABY, adresat copiilor care au implinit 1 an si pana la 3 ani.

Pretul biletului este 45 lei/parinte + copil. Bilet suplimentar pentru al doilea adult, 25 lei. Spectacolul are o durata de 35 de minute si se desfasoara in sala de spectacole a Clubului Țăranului, Str. Intrarea Monetăriei nr 3-5, Sector 1 Bucuresti (in curtea Muzeului Național al Țăranului Romăn)

Datorita aranjamentului special al salii, numarul de locuri este mult mai mic decat la celelalte spectacole ale Teatrului MOMOLINO, de aceea biletele se vor vinde in avans, pe site-ul iabilet.ro, dar si in punctele lor fizice de vanzare afișate pe site.

Biletele se pot rezerva doar cu doua zile inainte de reprezentatie, in limita locurilor rămase disponibile, la adresa de email, lumealuimomo#gmail.com, detalii la telefon 0723.565.113.