Evenimente : Spectacole

LA SCOALA ESTE CA-N POVESTI!

LA SCOALA ESTE CA-N POVESTI!, sambata, 5 noiembrie 2016, de la ora 11:00, la Teatrul Elisabeta.

Autor: Victor Mihalache.

Regizor: Mirela Stoian.

Tip spectacol: spectacol muzical pentru copii.

Distributie: Pia: Marina Fluierasu/ Sonia Divile; Vio: Nicoleta Moscalenco/ Alexandra Pascu; Kito: Philippe Al-Ghajari/ Andrei Cristian Anghel; Imparatul Lenevila: Alin Potop/ Vlad Ianus.

Tip spectacol: spectacol muzical pentru copii. Durata: 1h (fara pauza).

Preturi bilete: 25 , 35 lei.

Cei trei prieteni – Pia, Vio li Kito – vor sa il convinga pe Imparatul Lenevila ca “La Scoala este ca-n povesti!”. Chiar daca il incoroneaza cu mult fast pe Lenevila, care credea ca scoala este frumoasa doar pe dinafara, cei trei vor sa ii arate ca daca stii sa aduni informatiile si sa le transformi intr-un fel de povesti, totul devine placut si palpitant.

Astfel, pana vine doamna invatatoare, impreuna cu micii spectatori vor construi in sala de clasa o poveste despre Imparatia Invataturii. Bufoni vor fi Pam-Pam si Bum-Bum.

Si pentru ca muzica da culoare vietii si ne uneste in tot ceea ce facem, Pia, Vio si Kito aduc in scena nu doar exuberanta si multa bucurie, dar si adevarate lectii pentru Lenevila si copii. Impreuna, pe acorduri muzicale de Perinita, rock’n roll, hip-hop sau pop il vor invata cu multa rabdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele saptamanii, anotimpurile.

Descoperind toate aceste taine ale invataturii, vom afla daca il vor convinge cu duhul blandetii pe Regele Negura sa nu declare razboi Imparatului Lenevila.

Lenevila a aflat ca daca stii sa inveti, sa te bucuri de fiecare clipa si sa ii respecti pe cei de langa tine, daca stii ca viata e frumoasa si ca stiinta este necesara si vei crede mereu in oameni si in ideea de prietenie, “La Scoala este ca-n povesti!”. PAM PAM!

Spectacol recomandat copiilor cu varsta peste 5 ani.