Evenimente : Spectacole

Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș – ediția a III-a- Sâmbătă, 18 aprilie, Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 organizează, pentru al treilea an consecutiv, un eveniment de înaltă ținută artistică dedicat omului de cultură Florian Pittiș, cel care a fost un “one man show”, un “uomo universale” al României. Dispărut prematur din această lume, Moțu Pittiș ține în continuare aprinsă flacăra sădită în sufletul și conștiința românilor.
Evenimentul Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș este o sărbătoare prin care prietenii și publicul cinstesc amintirea Moțului, dar și o formă de a continua munca de o viață a lui Florian Pittiș: dorința de a transmite idealuri de libertate și de cultură generațiilor mai tinere, de a sădi în suflete pasiunea. A fost un om care a inspirat generaţii întregi să citească, să asculte muzică, să trăiască frumos.
Sâmbătă, 18 aprilie, în Săptămâna luminată, muzica și poezia, idealurile și valorile, se vor întrepătrunde într-un spectacol emoționant – Remember Florian Pittiș. La eveniment vor participa nume de rezonanță ale scenei românești, care au scris istorie în muzică și care sunt indisolubil legate de Florian Pittiș: Marius Bațu, Florin Chilian, Zoia Alecu, Mircea Vintilă & Brambura, Ducu Bertzi, Vița de Vie, Nicu Alifantis & Zan, Teo Boar, Vlady Cnejevici, Mircea Baniciu.
Evenimentul Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș este organizat pentru al treilea an consecutiv de Primăria Sectorului 3, pe 18 aprilie, începând cu ora 17.00, în Parcul Titan. Accesul publicului este liber.