Evenimente : Spectacole

Concert Extraordinar de Anul Nou @Teatrul Odeon

Anotimpurile de VIVALDI & PIAZZOLLA
cu dirijorul Tiberiu SOARE şi violonistul Alexandru TOMESCU
– Teatrul Odeon, 8 ianuarie, 19:00 –

Fundaţia Calea Victoriei vă invită în seara zilei de 8 ianuarie, la Teatrul Odeon, să începeţi anul 2015 armonios, învăluiţi în acordurile luminoase din Anotimpurile de Vivaldi şi mângâiaţi de ritmurile pasionale semnate de Astor Piazzolla.
Doi dintre cei mai iubiţi şi talentaţi muzicieni din tânăra generaţie, violonistul Alexandru Tomescu şi dirijorul Tiberiu Soare, împreună cu Symphactory Orchestra, vă propun un concert intens, care îmbină două stiluri muzicale diferite – Baroc şi Tango – în ambianţa elegantei Săli Majestic a Teatrului Odeon.
În pauza dintre prima parte a concertului din 8 ianuarie – Anotimpurile de Antonio Vivaldi – și partea a doua – Anotimpurile de la Buenos Aires de Astor Piazzolla – participanţii vor putea ciocni un pahar de vin oferit de Valvis Holding, în foaierul teatrului.

Publicul este invitat să poarte ţinută de gală, pentru a se bucura de această seară muzicală specială în eleganta sală de spectacol, concepută în stil francez eclectic de marele arhitect Gr. P. Cerchez.
Tiberiu Soare este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni români, atât în ţară cât şi în străinătate, dirijor principal al Orchestrelor şi Corurilor Radio, invitat să dirijeze orchestre celebre din Anglia, Franţa, Germania, Austria, Cehia, Rusia, etc.
Alexandru Tomescu fascinează publicul cu vioara sa Stradivarius, în recitaluri şi concerte. A fost aplaudat cu entuziasm la Théâtre des Champs Elysées – Paris, Carnegie Hall – New York sau Metropolitan Arts Centre – Tokio.
Symphactory Orchestra, un ansamblu de tineri muzicieni, sub atenta formare muzicală a maeştrilor Tiberiu Soare şi Gabriel Bebeşelea, a fost invitată să susţină concerte în cadrul Festivalului George Enescu, Bucharest Music Film Festival, B-Fit in the Street. Symphactory Orchestra a sprijinit apariţia cărţii Pentru ce mergem la Operă? semnată de Tiberiu Soare.
Acest eveniment de excepţie în peisajul cultural bucureştean, intrat în tradiţia oraşului, este posibil datorită partenerilor noștri: BONDOC & ASOCIAŢII in alliance with WHITE & CASE, ARVAL România BNP PARIBAS GROUP, Atelierele Antim şi Benefit Seven.

Costul biletelor este:

PLATINUM – 159 lei (cat. I – loje centrale şi R 1, 2 şi 3);
GOLD – 106 lei (cat. II – sala, loje laterale, R 1 şi 2 balcon);
SILVER – 74,2 (cat. III – R 3 – 6 balcon).

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete, dar şi online de pe site-ul teatrului, cu excepţia categoriei Platinum care se găseşte doar la casa de bilete a Teatrului Odeon.