Evenimente : Spectacole

Clipe de viata – Artistii pentru artisti @ Sala Radio

Clipe de viata – Artistii pentru artisti @ Sala Radio – Luni, 31 martie 2014, de la ora 19.00

LANSAREA CAMPANIEI NATIONALE „ARTISTII PENTRU ARTISTI” EDITIA 2014
Lansam a 13-a editie a programului social permanent al UNITER, Campania Nationala „Artistii pentru Artisti”.
E din nou vremea destainuirilor si a manifestarilor altruiste.
Inceput de primavara, noi viziuni, himere reformatoare la tot pasul, insa, potrivit obiceiului deja consolidat, aceleasi principii morale, umane ne indruma sa mergem mai departe si sa impulsionam comunitatea teatrala sa facem totul pentru artistii nostri. Campania Nationala „Artistii pentru Artisti”.

Din 2002, pentru UNITER Ziua Internationala a Teatrului – 27 martie nu este doar pretextul sarbatoririi universului miraculos al teatrului ci si al pretuirii seniorilor scenei.
Cei 24 de artisti de seama ai momentului reuniti in spectacolul „Clipe de viata 2” s-au bucurat sa revina si anul acesta, aproape in aceeasi formula, de aceasta data pe scena Salii Radio, intr-un spectacol care va avea loc in data de 31 martie 2014, ora 19.00. La final de martie va asteptam sa ne reintalnim cu: Dorin Andone, Alexandru Arsinel, Ilinca Dumitrescu, Felicia Filip, Marcel Iures, Raul Kusak, Vasile Macovei, Medeea Marinescu, George Mihaita, Marin Moraru, Maia Morgenstern, Mihai Malaimare si trupa Teatrului Masca, Horatiu Malaele, Adrian Naidin band, Ioan Gyuri Pascu, Margareta Paslaru si corul Allegretto, Tania Popa, Aurelian Octav Popa, Stela Popescu, Victor Rebengiuc, Paula Seling, Eusebiu Stefanescu, Catalin Tarcolea. Amfitrion: Ion Caramitru. Totul pentru a elogia pe mai varstnicii colegi care, cu tenacitate si entuziasm, au reimprospatat, an de an, timp de o viata, miracolul teatral.

UNITER invita si in acest an pe toti cei care care si-au facut o placuta obisnuinta in a fi aproape de seniorii teatrului, institutiile de cultura si publicul iubitor de teatru sa se alature Campaniei Nationale „Artistii pentru Artisti”.
Sumele stranse din vanzarea de bilete se pot dona in Fondul de Solidaritate Teatrala (Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei), fond special deschis la UNITER.
Mai apoi, sprijinul financiar oferit artistilor varstnici cu probleme de sanatate va fi dovada ca acest simbolic contract de solidaritate teatrala a fost asumat si insusit.
Alatura-te Campaniei, cumpara bilete, bucura-te de teatru si de fapte bune! Fiecare bilet cumparat inseamna nu doar un semn de reverenta pentru munca actorilor, ci si un imens ajutor.

Biletele s-au pus in vanzare la: Sala Radio, Teatrul National Bucuresti, bilete.ro precum si in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si in magazinele Germanos.

Organizatori:
UNITER – Uniunea Teatrala din Romania
Societatea Romana de Radiodifuziune
Primaria Municipiului Bucuresti
ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti