Evenimente : Spectacole

Aventuri in Bubbleland

Aventuri in Bubbleland, duminica, 16 octombrie 2016, de la ora 12:30, la Palatul National al Copiilor.

Va asteptam la Premiera spectacolului AVENTURI IN BUBBLELAND , primul si singurul spectacol de magie si baloane de sapun , o calatorie de poveste in regatul baloanelor .

Bubble artist Claudia Stroe si Magicianul Robertino aduc pe scena Palatului National al Copiilor un spectacol vizual pentru inima ta , o incursiune magica intr-o noua dimensiune a baloanelor de sapun , de la care nu poti lipsi .

Aventuri in Bubbleland un spectacol inovator si creativ , in care Bubble artist Claudia Stroe si Magicianul Robertino va invita intr-o calatorie in fascinanta si fermecata lume a baloanelor de sapun . Singurii artisti din Romania ce imbina efecte de magie cu sculptura in baloane , vor pune in scena o poveste scrisa doar cu apa si sapun pentru toti cei ce vor sa-si aminteasca ca au fost mai intai copii. Claudia Stroe imbina divertismentul , arta si stiinta intr-un spectacol de basm folosind o gama complexa de trucuri pentru a aduce in scena delicatetea , culorile si formele neobisnuite a baloanelor de sapun , iar Magicianul Robertino va completa povestea cu efecte incredibile de magie ce va aduce zambetul pe fata copiilor de toate varstele .

Regaseste-ti sufletul de copil in Aventuri in Bubbleland , un spectacol plin de magie , bucurie si emotie pentru copii , bunici si parinti fericiti !

Aventuri in Bubbleland – o varianta de spectacol ce nu ai experimentat niciodata , alaturi de Magicianul Robertino si Bubble artist Claudia Stroe .

Pret Bilet 40 lei.