Evenimente : Spectacole

ATELIERUL CU JUCARII

ATELIERUL CU JUCARII, joi, 2 iunie 2016, de la ora 17:00, la Teatrul Elisabeta.

Spectacol pentru prichindei, jucat si cantat de copii in care se construieste coregrafic un univers plin de imagini animate si culoare!

Text: Dan Dobos

Regia: Daniela Nane

Muzica: Adrian Daminescu

Decor si costume: sipetdesidef.ro

Dan Dobos, cel mai des premiat scriitor de SF din Romania, a scris aceasta comedie pentru copii in trei zile, la cererea directorului Teatrului pentru copii si tineret din Iasi.

S-a alaturat proiectului un alt mare artist, Adrian Daminescu, care a compus opt cantece splendide pentru aceasta premiera, astfel incat am putut lansa primul spectacol muzical din Romania jucat si cantat de copii.

Subiectul piesei vorbeste despre ce se intampla vara in Atelierul lui Mos Craciun, atelierul in care elfii si zanele construiesc jucarii pentru copii. Jucariile vor sa faca greva, crezand ca nu mai sunt iubite de copii, iar elfii isi lasa lucrul si se se aseaza la plaja, la piscina. Insa Cartea are un plan care rastoarna situatia si face ca toate personajele fantastice sa inteleaga in final ca toti copiii sunt buni si ca isi vor merita jucariile la iarna, sub brad.

Distributia este formata din 30 de copii cu varste intre 4 si 16 ani, cursanti ai Studioului Daniela Nane si ai Scolii de muzica Arpeggio, copii care joaca fiecare un personaj care sa i se potriveasca si care sa-l puna in valoare, evident, pe masura posibilitatilor varstei, in asa fel incat spectacolul sa atinga un standard ridicat de performanta. Ei canta cantecele ca solisti sau in cor si construiesc coregrafic un univers plin de imagini animate si culoare.

Pret bilet: 35/45 lei.