Evenimente : Party

Tierra de Cuba Libre

Vine weekendul! Stii ce faci in weekend? Cum nu ?! Mergi la EL COMANDANTE… doar nu ne-am pregatit degeaba… Am sters praful, am aerisit si ti-am redeschis EL PRIMER COMANDANTE.
Mai tii minte serile TIERRA DE CUBA LIBRE? Te asteptam cu portile deschise si cu sticlele pregatite… Cuba Libre pt toti!
Am taiat lamaile, am aranjat paharele… romul freamata in sticla.. asteapta sa fie combinat cu cola … CUBA LIBRE e gata sa fie servita! Menta e cuminte in cutie, gheata asteapta sa devina fulgi si sa se topeasca in vodka ….IAR NOI asteptam sa iti spunem BUN VENIT LA FIESTA….
Si ce daca e frig afara? Inima ti se va incalzi imediat ce vei intra in club… Are grija DJ Horia de asta…. Mai trebuie sa iti spun cum sunt noptile la El Primer Comandante? Stii si tu ca si mine, prea scurte… soarele ne alunga mult prea devreme de pe ringul de dans. Viva la Libertad! VIVA EL COMANDANTE!
Coordonatele distractiei se regasesc la adresa Sf. Stefan nr. 13, incepand cu orele 21.00.
El Primer Comandante, face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte trei locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante, El Grande Comandante, El Dictador si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia toate urmand acelasi indemn revolutionar: ”Party para la resistencia!”.
Rezervari: 0728.556.043