Evenimente : Party

Nouvelle Vague Afterparty la The Ark: Just can’t get enough

Just can’t get enough – afterparty-ul Nouvelle Vague de la The Ark, va avea loc luni, 22 noiembrie 2010. Fanii formatiei pot savura ritmurile de bossa-nova la un after-party oficial pus la cale chiar de membrii trupei, dupa concertul Nouvelle Vague ce va avea loc pe 22 noiembrie la Sala Palatului.
Just can’t get enough Afterparty va incepe in jurul orei 23:00, intrarea fiind libera pentru fanii Nouvelle Vague si nu numai. Mai mult decat atat, cei care vin direct de la concertul pe care Nouvelle Vague il va sustine in aceeasi seara, 22 noiembrie, la Sala Palatului, si prezinta la bar biletul valid, primesc din partea casei un cocktail special JUST CAN’T GET ENOUGH!, care ii va introduce inca de la inceput in atmosfera romantica si ispititoare a serii.
The Ark lanseaza astfel o noua provocare: dans si buna dispozitie si un concurs incitant cu “adevaruri despre muzica” ce ar putea sa le aduca unor castigatori premii supriza. Cei mai norocosi vor putea pleca acasa inclusiv cu un autograf din partea trupei preferate.
Click pentru detalii concert Nouvelle Vague si detalii bilete.