Evenimente : Party

MeatOut Day la Ceainaria Serendipity

Sambata aceasta, 20 martie, la Ceainaria Serendipity, in Bucuresti, intre orele 14:00 si 18:00, are loc MeatOut Day, pe care Societatea Vegetarienilor din Romania o celebreaza pentru a 4-a oara anul acesta.
Invitatul special al evenimentului este Zoltan de la Sarmalele Reci, vegetarian de 16 ani.
Cu ocazia MeatOut Day, Marius Vornicescu, membru SVR, isi lanseaza cartea de retete vegetariene. Se pregatesc produse proaspete, delicioase, servite in stilul bufet suedez: sushi, chiftelute cu naut si susan, orez indian si chinezesc, lipii si paine indiana, prajitura de ciocolata cu nuci si tort de vanilie cu zmeura. Toate acestea sunt oferite cu placere de SVR, la ceainaria Serendipity.
Iuri si Vanda, vegetarieni de multi ani, vor vorbi despre stilul lor de viata. De asemenea la evenimente se va pregati un atelier vegan baking si se va vorbi despre avantajele raw food si despre cursuri de gatit. Se vor dezbate si subiecte precum cosmetice naturale si cazuri fericite in care animale de companie si-au gasit un nou camin. Vom afla detalii despre noul serviciu infiintat pentru a oferi animalelor o sansa la o viata mai buna: politia animalelor.
MeatOut Day se serbeaza in 50 de state din SUA si in alte 25 de tari din intreaga lume.
Intrarea este libera, iar pentru rezervari: [email protected] sau [email protected]