Evenimente : Party

AnonimTM in Club Fabrica

Sambata, 16 ianuarie, ora 22:00, in Club Fabrica are loc evenimentul AnonimTM.
Ii puteti asculta pe Dudu + MC Tina, Seba1394, Newgotti si Pristvi.
Intrarea: 15 lei

Dudu + MC Tina
Tina este vocea party-urilor anonimTM. Colaborarile ei cu Suv, Storm, Don E, Klute sau Shy Fx demostreaza clasa ei mondiala. Dudu este cel mai dedicat DJ de drum’n bass de la noi. Implicarea lui 100% in acest gen ii aduc aprecierea DJ-lor internationali ca un "top-soldier" dnb in Romania.

Seba1394
Ultima oara l-ati vazut la Arene pe 19 decembrie cand a facut (aproape) ne-simtita lipsa lui Sub Focus. Cu un set in forta si o forma maxima, Seba1394 confirma cei peste zece ani de activitate pe vinil.

Newgotti
Adus in anonimTM in 2007 dar prezent pe scena party-urilor din TM de mai multa vreme, Newgotti este efervescent si versatil. Cu un set tot timpul fresh si cu o atitudine puternica, Newgotti calca pe urmele lui Roli Breaker intre DJ-ii de breakbeat din RO.

Pristvi
La prima editie anonimTM all crew la Bucuresti, Pristvi a prins un set de zile mari. Norocul vostru ca acum s-a mutat la Bucuresti si il vedeti mai des. Daca vreti sa vedeti cum se armonizeaza suflet si cojones intr-un set dnb, come see Pristvi la Fabrica.