Evenimente : Filme

X – Men Cei Dintai / X – Men First Class

X – Men Cei Dintai / X – Men First Class, cel mai nou film din seria SF X-Men. Actiunea se intoarce in timp, eroii tai preferati lupta pentru apararea binelui. Cu: Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, January Jones, James McAvoy
Inainte ca Charles Xavier si Erik Lensherr sa ia numele de Profesorul X si Magneto, ei erau doi barbati tineri ce descopereau puterile lor pentru prima data. Inainte ca acestia ss devins dusmani de moarte, au fost cei mai apropiati prieteni, care au lucrat impreuna cu ceilalti mutanti (unii familiari, altii noi), pentru a opri cea mai mare amenintare pe care lumea a cunoscut-o vreodata.

In acest proces, o ruptura intre ei s-a deschis, care a dat startul razboiului etern dintre fratia mutantilor de partea lui Magneto lui si mutantii-X aliatii profesorului Xavier.Un prequel al primelor trei filme ale acestei serii a mutanţilor-X ce va avea loc in cursul anilor ’60, anii in care prietenia dintre Xavier si Magneto o ia pe o cale gresita, de asemenea fondarea scolii de mutanti-x are loc. Costumele supereroilor acestui film vor arata mult mai mult decat au facut-o in benzile desenate, iar membrii echipei originale, nu vor aparea in afara de Beast (Bestia). Un element romantic implica pe unii dintre mutanti iar Xavier, profesorul-X, nu va fi chel sau in scaun cu rotile iar motivul pentru care acesta va avea nevoie mai tarziu de un scaun cu rotile va fi explicat.