Evenimente : Eveniment Online

WEEKEND CU FILME DE AVENTURĂ la Elvire Chez Vous

În acest weekend, vă provocăm să porniți în aventură, alături de #ElvireChezVous, din confortul propriei canapele.

Vineri, 27 noiembrie, de la ora 19.00, urcați printre ghețurile din Himalaya alături de Horia Colibășanu, care e surprins în postura de alpinist de elită, dar și de tată și de dentist, în SUPERHOMRE. Vizionarea va fi urmată de o discuție cu Horia și cu regizorii filmului, pe pagina de Facebook Cinema Elvire Popesco, de la 20.15.

Sâmbătă 28 noiembrie, de la 16:00, aventura continuă în spațiul cosmic alături de celebrul astronaut Thomas Pesquet, în 16 LEVERS DU SOLEIL | 16 RĂSĂRITURI DE SOARE. Spectatori din 50 de țări vor urmări filmul împreună, gratuit și la aceeași ora, într-un eveniment organizat de Institutuele Franceze din lumea întreagă. Vizionarea va fi urmată de o discuție virtuala cu realizatorul Pierre-Emmanuel Le Goff, în franceză.

Duminică, 29 noiembrie, de la 19:00, ne aventurăm pe pereți verticali de granit alături de Jesse, un alpinist orb cu o poveste impresionantă, pe care o puteți descoperi în CLIMBING BLIND, documentar multipremiat în festivalurile de film de aventură. Acest film este vorbit în engleză și nu are subtitrare.

Bilete și detalii aici
https://eventbook.ro/program/elvirepopesco