Evenimente : Filme

Viata mea sexuala

Viata mea sexuala, film romanesc, regizat de autorul piesei de teatru cu acelasi nume care sta la baza scenariului, Cornel George Popa, o productie Paradox Film, CNC, TVR, cu Cristina Florea, Gabriel Spahiu si Vlad Zamfirescu.
Dorina lucreaza intr-un sex-shop oarecare din Bucuresti. Vinde produsele expuse, are un plan de facut, tine o gestiune si ii este mai frica de hoti, decit de homosexuali.
Nu face mare caz de slujba ei, considerind-o una aproape obisnuita, pina va gasi altceva mai bun. Dar ii este greu sa gaseasca: a abandonat facultatea pentru a-si ingriji parintii, creste singura un copil din flori.
Toata lumea stie ca tatal copilului e plecat in strainatate. Viata ei, foarte strimta si deloc spectaculoasa, se imparte intre serviciu si casa. Vecinele o birfesc, propriul tata o detesta, colegii nu o inteleg.
Intr-o noapte, adevaratul tata al copilului apare pe neasteptate in sex-shop. Si lucrurile scapa de sub control.

Cornel George Popa este prozator, dramaturg si regizor.
S-a nascut pe 6 iulie 1957 in comuna Popricani, judetul Iasi.
Absolvent al Facultatii de Constructii (Iasi, 1986) si al Academiei de Teatru si Film, sectia Regie film (Bucuresti, 1997), a lucrat peste zece ani in presa scrisa (1986-1997), apoi in televiziune, teatru si publicitate.
Este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (1997). A publicat pina acum sapte carti. „Viata mea sexuala” reprezinta debutul sau cinematografic. Textul sau cu acelasi titlu a obtinut Premiul UNITER 2004 pentru cea mai buna piesa romaneasca a anului.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.