Evenimente : Filme

Veriga salbatica / Last chance

Thriller-ul Veriga salbatica / Last chance, un film dramatic scris, regizat si produs de Ioan Ionescu, actor roman, in care omenirea e pe cale de disparitie, iar savantii internationali au creat un virus mutant, care modifica AND-ul uman.
Pamantul este atacat de ciuma. De la HIV, Vaca Nebuna, SARS si gripa Aviara… o boala letala dupa o alta. In incercarea disperata de a crea un vaccin universal. Cei vaccinati au devenit imuni, dar pretul platit a fost umanitatea lor. Mutatia oribila si nebunia strabate suprafata Pamantului, omorand sau infectand ADN-ul la tot ce a gasit in cale. Singurul leac pentru individul infectat este moartea.
Singurul loc in care cineva mai poate supravietui este sub suprafata etansa a buncarelor, unde se poate autoapara de atacurile mutantilor, dar un meteorit loveste suprafata, afectand grav buncarul si omorand majoritatea locuitorilor. Este doar o chestiune de timp … pana ce nu va mai ramane nimic. Singura speranta ramasa este miraculoasa proprietate vindecatoare descoperita in craterul meteoritului.
Filmul este un imens spectacol de forta al umanitatii in batalia pentru supravietuire. Cine va pune stapanire pe ultima sansa de supravietuire… Ultima lor sansa?
Filmul a fost filmat in Romania.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.