Evenimente : Filme

Valentine’s Venetian la The Light Cinema

In noaptea de duminica spre luni (13 – 14 februarie), incepand cu miezul noptii, The Light Cinema va invita la: O NOAPTE ALBA DE FILME, cand puteti viziona 7 filme, intre orele 00:00 si 06:00.

De Valentine’s Venetian puteti sa vizionati pe parcursul intregii nopti urmatoarele filme:
1. Life as we know it – Viata asa cum este ea
Doi burlaci devin ingrijitori a unei fetite orfane cand prietenii lor cei mai buni mor intr-un accident de masina.
2. Love and other drugs – Dragoste si alte dependente
Filmul exploreaza deopotriva metodele lipsite de etica ce se practicau in anii ’90 in industria farmaceutica din Statele Unite ale Americii si idila frumoasa care se infiripa intre un agent de vanzari ambitios si o artista rebela.
3. Tangled 3D – O poveste incalcita
Cand sotia lui insarcinata pofteste la fructele din gradina unei vrajitoare, regele unui taram de basm fura cateva. Este prins si trebuie sa promita ca, in schimbul iertarii, ii va da vrajitoarei nou-nascutul.
4. How do you know – Cum stii daca ai noroc?
Aceasta noua comedie romantica a lui James L. Brooks ne prezinta un triunghi amoros intre un afacerist la costum (Rudd) indragostit pana peste cap de o fata (Witherspoon), pentru care trebuie sa lupte cu un jucator profesionist de baseball (Wilson).
5. Gnomeo si Julieta 3D
Inspirata din celebra piesa de teatru a lui Shakespeare, Gnomeo si Julieta este povestea a doi pitici de gradina care se indragostesc unul de celalalt, in ciuda indelungatei rivalitati dintre familiile (si gradinile) lor.
6. The Dilemma – Cum s-o dai sa fie bine?
Vince Vaughn si Kevin James sunt protagonistii comediei regizate de Ron Howard si produsa de Brian Grazer, despre un barbat care descopera ca ceea ce nu-i spui celui mai bun prieten al tau e la fel de important ca ceea ce faci pentru el.
7. The Tourist – Turistul
Jolie interpreteaza rolul unui agent Interpol care se foloseste de un turist american in incercarea de a prinde un criminal alaturi de care a trait o poveste de dragoste in trecut.
Biletul la acest eveniment are valoarea de 30 lei de persoana. Biletul permite accesul la orice film difuzat la The Light Cinema in noaptea de 13-14 februarie, intre orele 00:00 – 06:00.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.