Evenimente : Filme

Ultimul cantec / The Last Song (2010)

Filmul Ultimul cantec / The Last Song, o drama romantica cu Miley Cyrus si Liam Hemsworth, o are in centrul atentiei pe adolescenta rebela Ronnie, intepretata de Miley.
Bazat pe romanul cu acelasi nume, scris de Nicholas Sparks – autorul The Notebook – filmul The Last Song o are in centrul atentiei pe adolescenta rebela Veronica "Ronnie" Miller. Dupa ce parintii ei Kim si Steve Miller au trecut printr-un divort urat, iar barbatul a plecat din New York pentru a locui in orasul Tybee Island din Georgia, adolescenta Veronica Ronnie Miller a ramas extrem de afectata si a refuzat sa-i mai vorbeasca tatalui sau.
Atunci cand Kim Miller decide ca fiica ei trebuie sa plece in Georgia pentru a relua legatura cu tatal instrainat, Ronnie nu este deloc incantata si manifesta raceala si ostilitate in prezenta lui Steve, singurul lucru pe care il au in comun cei doi fiind pasiunea pentru muzica.
In Tybee Island fata se indragosteste de atragatorul si popularul Will Blakelee si se impaca cu tatal ei, care este implicat in reconstructia unui vitraliu dintr-o biserica locala, opera de arta ce a fost distrusa intr-un incendiu.