Evenimente : Filme

The Lone Ranger / Legenda Calaretului Singuratic (2013)

Povestea eroului nostru incepe cu un grup de Jandarmi Texani plecat pe urmele unei bande de nelegiuiti condusa de Butch Cavendish. Prinsi in ambuscada de raufacatori, Jandarmii sunt nimiciti si ucisi, aparent in totalitate. Un supravieţuitor este gasit, insa, de un amerindian pe nume Tonto care il ingrijeste pana la intremare. Jandarmul, purtand o masca si calarind un armasar pe nume Silver, face echipa cu Tonto pentru a-i aduce pe membrii bandei in fata justitiei.
Tonto si John trebuie sa isi uneasca fortele impotriva coruptiei si lacomiei din Vestul Salbatic, unde timpul si puterea sunt comori nepretuite, iar cei care le controleaza devin aproape stapani ai viitorului. Cei doi curajosi duc o lupta pe viata si pe moarte, in care legendele devin reguli nescrise ale aventurii.
Produs de Jerry Bruckheimer si regizat de Gore Verbinski, echipa imbatabila care s-a aflat si in spatele francizei de succes „Piratii din Caraibe”, „The Lone Ranger” promite aventura si suspans, presarate cu momente de umor autentic.
Pe langa binecunoscutii Johnny Depp si Armie Hammer, care interpreteaza rolurile principale, din distributie mai fac parte si Helena Bonham-Carter, Tom Wilkinson, si Barry Pepper. Scenariul filmului are la baza cartea „The Lone Ranger: Behind the Mask”, dar si un serial omonim produs in anii 1950.