Evenimente : Filme

Sherlock Holmes

In thriller-ul Sherlock Holmes, un film de actiune cu Robert Downey Jr. si Jude Law, regizat de Guy Ritchie, legendarul detectiv Dr. Watson incerca sa dejoace un complot care ar putea sa distruga lumea. Holmes are cateva atu-uri: stie arte martiale, are abilitati fizice de invidiat plus intelectul sau devenit deja legendar.

Sherlock Holmes este o portretizare dinamica si inedita a faimosului detectiv de la sfarsitul secolului al XIX-lea, Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.). Alaturi de partenerul sau de incredere, doctorul si veteranul de razboi Watson (Jude Law), Sherlock Holmes este nevoit sa lupte impotriva lordului Blackwood (Mark Strong) pentru a opri complotul acestuia ce ar putea distruge intreaga Marea Britanie.

Cu adevarate abilitati de lupta si legendarul sau intelect, Sherlock Holmes devine un adevarat supererou victorian. Singura femeia care reuseste sa il schimbe si sa mentina o relatie furtunoasa cu Sherlock Holmes este Irene Adler (Rachel McAdams) – o femeie fatala.
Sherlock Holmes este mai aventuros si mai glumet fata de ecranizarile anterioare. Acesta practica scufundarile in raul Tamisa, face excese de alcool, se implica in aventuri romantice si in meciuri de box specifice filmelor lui Guy Ritchie si este nepasator in ceea ce priveste igiena.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.