Evenimente : Filme

Scrisori catre Julieta / Letters To Juliet (SUA, 2010)

In comedia romantica Scrisori catre Julieta / Letters To Juliet – un film cu sfarsit dramatic, Amanda Seyfried este fascinata de mitul scrisorilor catre Julieta.
Filmul ne poarta catre insoritele si magnificele tinuturi ale Italiei, acolo unde Sophie (Amanda Seyfried), o tanara scriitoare americana, se bucura de o vacanta care ii va schimba viata pentru totdeauna.
Aflata in Verona, orasul marilor iubiri si al legendarilor Romeo si Julieta, Sophie este de-a dreptul fascinata de mitul scrisorilor catre Julieta, asa ca se hotaraste sa ajute miile de indragostiti care an de an vin si cer sfaturi pentru a-si rezolva problemele sentimentale.
Dupa ce a facut primul pas si s-a alaturat unui grup de voluntari, Sophie gaseste o scrisoare ratacita, veche de 50 de ani. De-a dreptul emotionata de acest mesaj, tanara scriitoare pregateste un raspuns pe masura, fara sa stie ca scrisoarea ei va atrage o reactie imediata din partea destinatarei, Claire (Vanessa Redgrave), care va porni intr-o aventura spectaculoasa prin Italia, in cautarea iubirii pierdute.
Din acest moment vom asista la o emotionanta si amuzanta poveste despre dragoste, prietenie si, mai mult decat oricand, despre destin.