Evenimente : Filme

Scream4. Cosmarul continua

La 15 ani dupa ce SCREAM a inceput cu un apel telefonic care a schimbat genul horror pentru totdeauna, regizorul Wes Craven, scenaristul Kevin Williamson si vedetele Neve Campbell, Courteney Cox si David Arquette se intorc in SCREAM4. COSMARUL CONTINUA. Click pentru Galeria Foto.
Mostenirea seriei SCREAM este incontestabila: sunt filme care au lansat carierele unor actori tineri si au redefinit genul horror pentru fiecare generatie de iubitori ai filmului. Intr-o epoca a remake-urilor, SCREAM4. COSMARUL CONTINUA isi onoreaza fanii cu o urmare la fel de inteligenta si de ireverentioasa ca celelalte filme din serie.
Sidney Prescott (Neve Campbell), acum scriitoare de succes a unui roman motivational, se intoarce in oraselul sau natal, Woodsboro, care este ultima oprire in turneul de promovare a cartii sale. Din nefericire, odata cu intoarcerea ei, reapare si Ghostface, care ii pune in pericol pe toti cei dragi lui Sidney, seriful Dewey (David Arquette) si Gale Weathers (Courteney Cox), care acum sunt casatoriti, ca si pe verisoara ei Jill (Emma Roberts) si pe matusa sa Kate (Mary McDonnell). Insa acestia nu sunt singurii care se afla in pericol, caci o noua generatie are acum de infruntat o teroare noua.
Scenariul celui mai nou episod horror din aceasta serie inceputa in anii ’90 ii apartine lui Kevin Williamson, iar regizor este insusi maestrul genului horror si creatorul acestei serii, Wes Craven. Alaturi de Neve Campbell ii mai regasim pe Courteney Cox, David Arquette, Emma Roberts, Hayden Panettiere, Rory Culkin, Anthony Anderson, Adam Brody, Mary McDonnell, Marley Shelton, Nico Tortorella, Marielle Jaffe, Kristen Bell, Anna Paquin, Lucy Hale, Shenae Grimes, Aimee Teegarden si Brittany Robertson.
Premiera in Romania: 15 aprilie 2011.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.