Evenimente : Filme

Scenariu pentru happy-end / Silver Lining Playbook (2013)

Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani intr-o clinica destinata tratarii bolilor nervoase dupa ce a fost inselat si parasit de sotia lui, Nikki. Mutandu-se sub acelasi acoperis cu parintii lui dupa ce este externat, Pat are impresia falsa ca nu a lipsit de acasa mai mult de cateva luni si este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki.
Vechii prieteni ai profesorului si-au intemeiat intre timp familii, tatal lui este mereu intr-o dispozitie proasta fiindca este fan al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles care pierde un meci dupa altul, iar psihiatrul cu care face sedinte de terapie il socheaza pe Pat recomandandu-i adulterul ca metoda de vindecare.
Situatia se schimba atunci cand Pat o cunoaste pe vecina Tiffany, o tanara vaduva care a fost concediata din cauza faptului ca s-a culcat cu toti colegii de serviciu dupa ce moartea sotului i-a cauzat o depresie severa. Afectiunile mintale cu care se confrunta amandoi ii apropie pe Tiffany si Pat, care devin prieteni si incep sa aiba sentimente profunde unul fata de altul. Tiffany se ofera sa fie liantul dintre Pat si Nikki, cu conditia ca barbatul sa renunte sa vizioneze partidele de fotbal american, sa se inscrie impreuna cu ea la o competitie anuala de dans pentru pacienti depresivi si sa nu spuna nimanui despre intelegerea lor.